Çiğiller 75.Yıl Ortaokulu

Telefon : 0 236 5582157
WEB https://cigiller75yilort.meb.k12.tr
Adres : Çiğiller Mahallesi GÖRDES / MANİSA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için için, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan,paylaşımcı, dinamik, üretken ve yenilikçi bir okul toplumu oluşturmak.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizin milli değerlere bağlı, teknolojiyi iyi kullanabilen, çağdaş, demokrat , insan haklarına saygılı, ekip çalışmasına yatkın, kendine güvenen bireyler olmasını sağlamak
BAŞARILAR : 0

Saatler : Başlama:09:00 Bitiş :15:25
Isınma : Kalorifer
Servis : Okulumuz taşımalı olup öğretmenler için servis hizmeti yoktur, ulaşım hususi araçlarla sağlanmaktadır.
Ulaşım : Köyden ilçeye Gördes-Salihli otobüsleriyle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Gördes yönünden gelenler için; Köprübaşı Kavşağı´ndan sağa dönüp Salihli yoluna devam edilmeli, Bayat ve Dereçiftlik köyleri geçildikten 2 km sonra sağa orman yoluna dönülmelidir. Salihli yönünden gelenler sırasıyla Eldelek-Poyraz Damları-Yukarı Poyraz-Hacıhıdır rotasını takip etmeli, en son Korubaşı köyünü geçtikten 4 km sonra sola orman yoluna dönmelidir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL:116 KM iLÇE:17 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2022 katılımcısıdır.
Proje Çalışmaları :